Pentru ca ne dorim sa livram produse la standarde inalte de calitate de la fabrici cu traditie in Europa
am creat divizia Bella Casa Exclusiv.

Bella Casa Exclusiv va intampina intr-un showroom elegant cu o gama de produse reprezentand varful de gama al colectiilor de usi si parchet Classen, produse ce nu se regasesc in celelalte magazine Bella Casa. Colectia de articole premium este intregita de obiecte ceramice, mocheta, tapet si plinte de decor ce poarta semnatura unor furnizori de renume.

Linia de produse oferita de Bella Casa Exclusiv a fost apreciata de catre firme de arhitectura si design interior care au gasit produsele noastre de o calitate si un design debordante fiind demne de a le insera intr-o serie de proiecte care ulterior au  fost premiate. Rolul elementelor auxiliare in amenajarea unui spatiu este foarte important, astfel incat selectarea lor trebuie facuta cu atentie si pasiune. Textura materialului, functionalitatea, culoarea, sunt detalii de care nu trebuie sa uitam, daca vrem sa facem o alegere buna. Parchetul contribuie mai mult decit orice alt material la definirea stilului unui ambient dindu-i eleganta si caldura. Mocheta si tapetul pot pune in valoare spatiul, in timp ce focusul pe un set de obiecte ceramice calitative sporeste confortul si functionalitatea si scoate din anonimat ambientul.

O data ce ai pasit in showroom-ul nostru vei fi placut impresionat de fuziunea perfecta dintre traditie, creativitate si stil. Bella Casa Exclusiv reprezinta un punct de intalnire al simplitatii si al calitatii unde vei fi consiliat cu profesionalism in gasirea solutiei optime pentru tine.

BellaCasa Exclusiv © Copyright 2015 | Toate drepturile rezervate | Dev by Nesco Digital